CVK Lamel Versteviging

Spuittechniek

De beste oplossingen voor vloeren

Investering in de toekomst

Mooi en duurzaam

Houd het vocht tegen

Preventie is uitstel van onderhoud

Constructief en/of waterdichtend

De beste oplossing begint bij de ondergrond

Polyurea wand-, vloer- en plafondbekleding

Een goede basis begint bij de ondergrond

Esthetische woonvloeren, creëer je eigen vloer

Beton-reparatie

LEES MEER

Spuittechniek

LEES MEER

Vochtwering

LEES MEER

Gevel Renovatie

LEES MEER

Injectie-systemen

LEES MEER

Vloer egalisatie

LEES MEER

Reiniging

LEES MEER

Kunststof-vloeren

LEES MEER

CVK Lamel versteviging

LEES MEER

Coating systemen

LEES MEER

Polyurea wand-, vloer- en plafondbekleding

LEES MEER

Kunststof vloerafwerking BASF Ucrete BC 9

BASF Ucrete Industrievloeren zijn specifiek ontworpen om te voldoen aan de eisen die de chemische industrie aan de vloeren in haar productieruimten stelt en om te voorzien in duurzame bekleding voor opvangreservoirs en afvoergoten.

Het zwaar belastbare polyurethaanhars-bindmiddel van Ucrete resulteert in een systeem dat vochtbestendig, geschikt voor binnen- en buitentoepassingen en een uitstekende weerstand biedt tegen chemicaliën, zware mechanische belasting en thermische schokken.

De unieke zwaar belastbare Ucrete-polyurethaan-harssystemen verweken pas bij temperaturen boven de 130 °C, in combinatie met de grote veerkracht van Ucrete-vloeren zijn ze zo bestand tegen hoge temperaturen en extreme thermische schokken.

Ucrete industrievloeren zijn bestand tegen frequent en routinematige afvoer van kokend water. Een grotere laagdikte beschermt het hechtvlak tegen de enorme spanningen van extreme thermische schokken, Ucrete biedt vier diktespecificaties, gaande van 4mm tot 12 mm, geschikt voor de meest extreme omgeving.

De hier toegepaste 9 mm laagdikte is volledig bestand tot 120 °C en licht grondige stoomreiniging.

Ucrete Industrievloeren hebben een uitstekende weerstand tegen een groot aantal Chemicaliën, waaronder vele organische zuren en oplosmiddelen waardoor andere types van kunststofharsvloeren, zoals polyurethaanvloer-systemen, snel worden beschadigd. Er zijn maar weinig chemicaliën die een snelle degradatie van een Ucrete-vloer kunnen veroorzaken.

Ucrete is een uniek assortiment kunstharsproducten die in zeer veeleisende omgevingen worden gebruikt, waar zij onderworpen worden aan zware mechanische schokken, abrasieve belasting, extreme thermische schokken en agressieve chemicaliën.
Om zijn optimale prestatie blijvend te kunnen leveren is het uiteraard noodzakelijk dat het product wordt aangebracht op een geschikte ondergrond die ontworpen werd om de belasting van de werkomgeving te weerstaan.

Van Rooij Bouwtechniek heeft het juiste materieel in bezit om de bestaande ondergrond op de juiste wijze voor te bereiden ten behoeve van een Ucrete industrievloer applicatie.

Neem contact met ons op