Esthetische woonvloeren, creëer je eigen vloer

Polyurea wand-, vloer- en plafondbekleding

LEES MEER

Injectie-systemen

LEES MEER

Vloer egalisatie

LEES MEER

CVK Lamel versteviging

LEES MEER

Gevel Renovatie

LEES MEER

Reiniging

LEES MEER

Spuittechniek

LEES MEER

Beton-reparatie

LEES MEER

Vochtwering

LEES MEER

Kunststof-vloeren

LEES MEER

Coating systemen

LEES MEER

Gietvloeren woningen

Schoonheid is emotie. Met de keuze voor uw vloer laat u zien hoe u in het leven staat. Uw idee over de ultieme uitstraling vertalen wij graag naar uw eigen unieke gietvloer.

De keuze van de kleur is natuurlijk heel persoonlijk. Daarom hebben wij een bijzonder breed kleurengamma samengesteld. Zit uw kleur er toch niet bij? Dan maken wij die kleur. Gewoon, om uw dromen waar te maken!

Een prachtige, praktische én eerlijke vloer voor elk vertrek in uw woning. Vakkundig gelegd volgens uw eigen wensen en ideeën. Een vloer die jarenlang meegaat en garant staat voor comfort en kwaliteit. Dát is een gietvloer van van Rooij bouwtechniek  Een unieke vloer, want u bepaalt helemaal zelf hoe uw ideale vloer eruit ziet. Laat uw fantasie de vrije loop. Speel met vormen en oneindig veel kleuren. Creëer uw eigen design. En geniet nog heel veel jaren. Zonder zorgen.

Woonkamergietvloer, badkamergietvloer of keukengietvloer? Het is slechts een greep uit de vele mogelijkheden. Een gietvloer komt namelijk in elke ruimte tot zijn recht. Dat is allereerst te danken aan de kwaliteit. Wij gebruiken alleen de beste materialen. Bovendien bieden wij een ongekende keuze in kleuren, motieven en effecten. Voor elke ruimte kiest u de vloer die bij uw interieur en smaak past. Daardoor bent u verzekerd van een prachtige vloer die jarenlang comfort biedt!

Extra afbeeldingen

Stel uw vraag